Indian eller Britt?

Spelar ingen roll vilket det är för känslan var just somrig i em. Dimmig start på dagen. Såg knappt vägen i Acklingakorset på väg till jobbet idag. Kort och intensivt arbetspass i Ekedalens församlingsgård. Dessa söta körbarn! Temat för söndagen är "leva tillsammans". Jag passade på att köra mitt mantra på söndagsskolan också. Att vi ingenting är utan varandra. Det är tillsammans vi är starka och i vårt sammanhang växer vi. 
Vilken mångfald! Löv men i olika färger och former, det är predikan i ett nötskal det! 

På hemmafronten fredsmäklas det. Vi gör här en insats för freden på Egnahemsvägen! Liiiite laddat vid måltiderna bland de fyrbenta familjemedlemmarna... 

Jag har ägnat stor del av helgen åt tvätten. Äntligen bytt ut sommarkläderna mot höstplaggen. Tvättas, vikas och läggas på plats antingen i garderob eller i kartonger till nästa år. Även börjat nedplocket av partytältet. Varit en lugn helg med familjetid i fokus. Igår bjöd vi hot lillebror med familj på middag. Mysig kväll. Behöver inte maxas på nått vis. Utan bara enkel mat, lite choklad och ett par timmars umgänge. Bra grejer! 




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helgens sista vakna timmar

Ta till sig nytt