Allt och inget

Dessa dagar då livspuzzlandet nästan inte går att få ihop. Löste sig fint till slut. Niklas fick skjuta på sin kund så jag kunde åka på mitt jobbmöte i Falköping. Så raka vägen hem, bytas i dörren och Niklas i bilen mot Skövde. Noel har blivit lite sämre. Känner igen symtom. Rosslar i bröstet och andningen är liiite ansträngd. Absolut ingen fara, han vet nu att med medicinen blir det bättre. Värre med de riktigt små som inte kan förstå. 

En mysig em med semlebak och fredagsfikandet. Fick boka tid för behandling på "Noels fotspa". Var väldigt lyxigt! Nora stod i receptionen och bokade besöket och tog betalt... Kul när de samarbetar! 



Blev lite abrupt avbrott när vi fick hoppa i bilen och köra mot Ekedalen. Så var det inte planerat, jag skulle varit ledig i kväll. Kom inte så långt. Det hade skett en otäck olycka på vägen. Blev stående i kö vid infarten till "Överskottet". Folk i bilarna verkade otåliga och en del farliga försök att ta sig ur kön för att vända om gjordes. Milde, kunde gått illa! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helgens sista vakna timmar

Ta till sig nytt