Vilken bra dag det blev!

Vi har varit lite bekymrade inför denna skolavslutning. Nora ska få ny lärare och klassen splittras. Noels bästis flyttar till Huddinge. Det har varit mycket oro och ledsna känslor. Att skiljas från viktiga människor är jobbigt men det är en del av de flestas liv. Sånt som faktiskt händer oss då och då. Sånt som vi får lära oss att hantera. Vi pratar om det och gråter då det känns tungt. Vi är en känslosam familj. 

Dagen gick bra. Det var fina och roliga avslutningar i biblo. Fröknarna fick sina presenter och alla verkade nöjda. Vi samlade ihop flocken och gav oss av till Tranemossen. Två stor-familjer samlade. Timmarna flöt på och vips hade klockan blivit kväll. En helt fantastiskt rolig eftermiddag. Massor av god mat, härliga människor och meningsfulla samtal. 

Ett par bästisar som efter två timmar av fixande var redo för skolavslutning... Hur ska det bli när de går ur nian!?! :)
Hungriga, lite uppledsna och väldigt färdiga med fotandet! Hahaha... Ja tålamodet var inte på topp! 

Det blir jobb för mig i morgon men de får alla följa med. Det är Öppet hus i Barnlyan och när det är slut tar jag helg. Eller det var inte sanning, jag ska å kyrkans vägnar gratulera två studenter och packa för ett läger... Sen tar jag helg.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helgens sista vakna timmar

Ta till sig nytt