Med dans och kras

Åkte julen ut. I fredagskväll så dansade vi ut julen i Ekedalen. Ut med en gran och så ringdanser, tomten kom en sista gång och prästens lilla kråka slant omkring. Här hemma har vi plockat undan det mesta. Fast granen står så grön och grann i stugan att den får bli kvar ett tag till. Tyvärr åkte några saker i backen och gick i tusen bitar när vi skulle plocka ihop. 

Idag har Noel spelat innebandyturnering. Alicia tränat gympa och Nora haft ridlektion. Niklas och jag stod över våra träningar för att få en lugn kväll. Annars tränar han tennis och jag yoga på söndagskvällarna. Det är en aktiv dag i vår familj. 
Hittade den här på väggen i ridhuset. Borde vara självklart men det är det ju långt ifrån. Noel var med Niklas på en fotbollsmatch i höstas. A-lags match i vår lilla stad. Noel blev så ledsen och förundrad varför människor i publiken skrek så mycket fula ord och skällde så mycket på både spelarna och domaren. Till slut sa han att han ville åka hem. Niklas körde hem honom i halvlek... 
Nora litar på sin partner Rosa och släpper tyglarna...
Trogna ridskolehästen lunkar på medan Nora ska ta sig på näsan, på ryggen och blunda... Viktigt att öva balans och tillit. 
Det är både kallt och luktar dynga i ridhuset men det är väldigt roligt!  En helg går fort och nu är alla duschade och sover sött. Ny vecka väntar oss. Massor av kul grejer på gång. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helgens sista vakna timmar

Ta till sig nytt